Inlijsten Amsterdam

Krützmann, al 44 jaar een begrip

De oprichter van Krützmann Lijstenmakers, Ton Krützmann, begon zijn activiteiten in 1970 vanuit zijn woonhuis aan de Keizersgracht in Amsterdam. Vakmanschap, kwaliteit en maatwerk vormden de basis voor de succesvolle ontwikkeling van zijn lijstenmakerij.

In de afgelopen decennia heeft onze lijstenmakerij een eigen collectie lijsten ontwikkeld van bijzondere profielen en bijzondere kleursamenstellingen. Deze collectie is gebaseerd op onze keuzes en onze ervaring, in combinatie met de wensen van onze klanten.

Het motto van Krützmann Lijstenmakers blijft ‘niets is onmogelijk’ en maatwerk vormt nog altijd een belangrijke hoeksteen van onze filosofie en het beleid. Een zeer ervaren team van professionals helpt u bij het maken van de juiste keuze.

Inmiddels is de lijstenmakerij (de showroom en het atelier) gehuisvest in een grachtenpand aan de Prinsengracht 197, nabij de Westertoren, hartje Amsterdam. Nog altijd staan de wensen van de klant centraal, of het nu een kunstenaar, een bedrijf, een museum of een particulier is.

Wij zorgen ervoor dat uw kunstwerk wordt voorzien van de juiste lijst. Uw kunstwerk verdient een Krützmann lijst!

Verdient uw werk ook een Krützmann lijst? Neem nu vrijblijvend contact op.